Wat bieden wij?

Wat hebben wij te bieden?

Wij bieden u reguliere tandheelkunde, met veel aandacht voor preventie en het behoud van het eigen gebit. Alle kronen, bruggen, frames, implantaten etc. zijn prachtige hulpmiddelen, maar niets gaat boven het eigen gebit. Mits dat natuurlijk gezond en klachtenvrij is. Wij kunnen u hierbij helpen, het krijgen en behouden van een gezond gebit is vaak een grote uitdaging. 

Wij bieden: 

  • Algemene tandheelkunde 
  • Kindertandheelkunde (volgens de methode ‘Gewoon Gaaf’ van het Ivoren Kruis) 
  • Angst tandheelkunde (grote affiniteit, behandeling zonder lachgas of narcose om daarna weer met zelfvertrouwen in de stoel te kunnen liggen) 
  • Preventieve tandheelkunde
  • Mondhygiëne behandelingen voor mensen met parondontitis, (ver)gevorderde tandvleesontsteking met botafbraak

 

Voor specialistische zorg als implantologie, orthodontie, endodontie (specialistische wortelkanaalbehandelingen), parodontologie (specialistische tandvleesbehandelingen) en kaakchirurgie werken wij samen met specialisten in de omgeving. U hebt hen als het goed is niet vaak nodig in uw leven, maar als het nodig is, is het prettig dat ze in de regio zitten (Veldhoven/Eindhoven/Waalre). 

Wij werken op dit moment samen met tandtechnisch laboratorium Arodent aan de Gestelsestraat 28 te Waalre. Het kan zijn dat u ook daar eens een bezoek mag brengen als het nodig is. 

Wilt u weten welke methodes wij aanbieden die wellicht nieuw voor u zijn? Klik dan hier voor de nieuwe ontwikkelingen.