Missie en visie

Missie

Wij leveren toekomstbestendige mondzorg, gericht op de individuele mens. Het gebit is het visitekaartje van een persoon, de mond is de poortwachter van het lichaam. Een gezonde pijnvrije mond verhoogt de levenskwaliteit. We blijven meedenken met de wens van onze patiënt, zonder concessies te hoeven doen aan professionaliteit. We blijven ons ontwikkelen in ons vak om de zorg beter te maken. Persoonlijke aandacht en service staan voorop, wij behandelen onze patiënten zoals we zelf behandeld willen worden.

Visie

De tandheelkunde verandert razendsnel. Toen ik in 1982 werd geboren was net bewezen hoe implantaten vastgroeien in bot. Toen ik in 1994 naar de middelbare school ging vond de overheid dat men zelf wat meer moest gaan betalen voor betere mondzorg. Toen ik in 2000 ging studeren was op de universiteit de digitale röntgen nog niet ingevoerd en kwam MSN-messenger net in opkomst. Toen ik in 2007 afstudeerde was de iPhone nog niet verkrijgbaar en bestond Facebook nog niet in Nederland. Nu kan je via een website je afspraak inplannen en eraan herinnerd worden, op wikipedia opzoeken hoe de behandeling in z’n werk gaat, een CBCT scan wordt gemaakt om je implantaat op de perfecte plek te loodsen en je verzekering vergoedt een stuk minder van dat alles. Vervolgens kan je een review achterlaten via de praktijkwebsite, Facebook, Twitter of Zorgkaart Nederland.

Hedendaagse zorg is een uitdaging, het is zoeken naar de balans tussen ‘gewoon goed’ en de nieuwste mogelijkheden. Bij Mondzorg Da Vinci draait alles om persoonlijke aandacht, vriendelijkheid, eerlijk advies en heldere uitleg. We bieden alle basiszorg aan, met extra aandacht voor preventie. Het streven is gebitsbehoud en langetermijn oplossingen, tenzij een patiënt weloverwogen andere keuzes maakt die beter bij zijn/haar situatie past. We investeren in de juiste apparatuur om ook de meer ingewikkelde behandelplannen te kunnen uitvoeren. Al onze werknemers krijgen regelmatig scholing om bij te blijven in alle ontwikkelingen, onze visie groeit met deze ontwikkelingen mee.