Ons Team

Maak kennis met de tandarts

Mondzorg Da Vinci | Aalst-Waalre
Maartje

Tandarts/Eigenaar

Aanwezig op:
Maandag, woensdag, donderdag.

Uw Tandarts

Mijn naam is Maartje Borghuis, geboren en getogen in Gestel, in de mooie Schrijversbuurt van Eindhoven. Na het gymnasium op het Van Maerlantlyceum ben ik tandheelkunde gaan studeren in Nijmegen. Sinds mijn afstuderen 2007 ben ik werkzaam geweest in Eindhoven, Best, Helmond, Veldhoven, Tilburg, Asten, Geldrop, Bergeijk en Gemert. Sinds 2016 heb ik de wens een eigen praktijk te beginnen en via enkele omwegen ben ik eind 2018 gestart binnen Medisch Centrum Aalst. 

De afgelopen jaren heb ik vele patiënten naar tevredenheid behandeld. Hoe beter je begrijpt wat je patiënt wil, hoe beter de behandeling slaagt. Een behandeling technisch goed uitvoeren leren we op school, een patiënt lachend de deur uit laten lopen leren we door te luisteren. 

De algemene tandheelkunde vind ik nog altijd erg leuk. Iedere patiënt van iedere leeftijd komt met zijn eigen uitdagingen en het is soms een hele puzzel om tot de kern van een probleem te komen. Ik vind het daarom heel erg belangrijk om mijn patiënten goed te leren kennen, een tandarts is tenslotte een zorgverlener die regelmatig bezocht wordt in alle fases van het leven. De mond speelt mee in zoveel processen (ademhalen, proeven, kauwen, drinken, lachen, praten, zoenen, zingen, muziekinstrument spelen), een gezonde mond draagt enorm bij aan de kwaliteit van leven! 

Mondzorg Da Vinci staat net als ik voor vriendelijk, eerlijk en helder!  

Ter info: ik stotter enigszins, dit doe ik al ruim 30 jaar, u kunt er dan ook zeker van zijn dat ik de rust zelve ben en nooit haast heb. Daarnaast blijk ik vaak te neuriën tijdens het werk, het schijnt ontspannend te werken. 

Opleiding/Nascholing

2000-2007:
Radboud Universiteit Nijmegen
2009-heden:
Iqual programma: intercollegiale nascholing voor en door tandartsen
2012-2014:
Post-academisch onderwijs programma RU Nijmegen
2014-2015:
Post-academisch onderwijs programma ACTA Amsterdam
2017-heden:
Accredidact online nascholing
2017:
Basis cursus Reconstructieve Tandheelkunde
2018:
Advanced cursus Reconstructieve Tandheelkunde 

Alle actuele informatie kunt u vinden op de website van het KRT

Mondzorg Da Vinci | Aalst-Waalre
Carla

Assistente

Aanwezig op:
Maandag, woensdag, donderdag

Uw Assistente

.