Een pijnvrije behandeling zonder die dikke mond?

Neemt u toch maar geen verdoving vanwege dat vervelende gevoel? Of de pijn bij injecteren? Of de lange naald? In deze praktijk kunnen wij u verdoven door middel van de Quicksleeper, een echte innovatie. 

De voordelen: vrijwel pijnloze verdoving, heel effectief en geen verdoofd gevoel in tong,

...Lees verder
Laatst aangepast: 29-05-2020 14:08

De nieuwe generatie gebitsreiniging is gearriveerd!

 

Een grote stap vooruit, prettiger voor u met een schonere mond op de koop toe. Zou u het fijn vinden als het gebitsreiniging wat aangenamer wordt? Heeft u een gevoelig gebit, snel tandsteen of aanslag?

Vroeger, toen we nog niet beter wisten, vielen tanden gewoon uit je mond. De wetenschap

...Lees verder
Laatst aangepast: 02-07-2020 16:23

Ook open op dinsdag!!

Ondanks alle corona-moeilijkheden de afgelopen tijd gaat het goed bij Mondzorg Da Vinci! Vanaf dinsdag 14 juli zal uw tandarts ook aanwezig zijn op de dinsdagochtend, tussen 9.00 en 13.00. Er is dan GEEN assistente aanwezig, dus deze ochtend is voor controles/intakes/preventie/mondhygiëne én spoedgevallen.

...Lees verder
Laatst aangepast: 29-05-2020 13:46

22 april: Update hervatten van reguliere zorg

Zoals u wellicht weet is in de persconferentie van 21 april jl. gemeld dat tandarts en mondhygiënisten weer mogen werken. Of nog beter, dat we nooit gesloten zijn geweest. Het klopt dat we spoedgevallen hebben opgevangen, maar gezien de onbekende aard van het virus en de sociale verplichting om de

...Lees verder
Laatst aangepast: 22-04-2020 09:53

Corona update

 

 

 

Via deze link vindt u het laatste nieuws over de ontwikkelingen in de mondzorg wat betreft het coronavirus. Wij horen dinsdag 31 maart meer over het al dan niet verlengen van de maatregelen, woensdag 1 april gaan we hier verder mee aan de slag!

 

Lees verder
Laatst aangepast: 29-05-2020 13:52
<< < 1 >>>
Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg