Corona

Corona

Update 08-12-2020:

U kunt gewoon naar de tandarts blijven komen voor uw behandelingen, de nieuwe maatregelen hebben geen restricties voor de tandheelkundige zorg. Zie deze website voor meer informatie.

Update 23-07-2020: 

Wij kunnen inmiddels weer normaal ons werk doen! Na de 6 weken dat we bijna geheel gesloten zijn geweest, zijn we weer op volle toeren bezig. Gelukkig hebben we weinig aanvullende voorzorgsmaatregelen hoeven nemen. De praktijk is klein, dus er is meer dan voldoende wachtruimte. De wachtkamer is nu alleen nog voorzien van tafel/stoel/handdesinfectie. Totdat Corona verdwenen is zullen (helaas) de tijdschriften en speeltjes niet terugkeren. 

De wachttijd voor afspraken is (ook helaas) door dit alles wel verlengd. Normaal houden we een afspraken-wachttijd aan van 3 tot max 6 weken, maar dat loopt nu uit richting 2,5 maand. 6 Weken afspraken inhalen kost tijd! Inmiddels werkt uw tandarts ook op dinsdag, maar het zal even duren voor we weer op ons normale schema zitten. Wellicht komt er nog wat extra werkdagen bij, dit zijn we nu aan het bekijken. 

U kunt in ieder geval met een gerust hart naar de tandarts, mocht u dat om persoonlijke redenen nog niet willen, dan kunt u ons dat uiteraard laten weten. 

U kunt bij ons dus veilig terecht voor uw mondzorgbehandeling. Voor de extra maatregelen die wij moeten nemen in verband met het SARS-CoV-2 virus mogen wij een toeslag van € 4,26 per patiënt in rekening brengen. Als u een mondzorgverzekering heeft, wordt deze toeslag door uw ziektekostenverzekeraar vergoed. Voor kinderen wordt deze toeslag altijd vergoed.